Thursday, September 11, 2014

Back to School

21.9.2014





wah wah rasa mcm baru jer cuti sem....
tetiba dah nak masuk sem baru dah........huhu
hopefully this sem menjadi sem terakhir buat aku.....rasa dah lama sgt aku belaja tak hbs2...

alhamdulillah jumpa lagi sem nie.....
another 3 subjek utk aku tempoh
doa aku agar aku dapat menghabiskan pengajian dengan jayanya!!
(target grad with first class.....amin)*semoga doa2 dari yang tersayang dan dengan IZINYA aku dapat aper yang dihajati.........

21.9.2014 
alhmadulilah sem nie tak se-pack sem lepas hampir setiap minggu aku ader kelas......now 3 subjek yang tinggal........rest sikit minda dan akal aku ......

Semoga kali nie semuanya baik-baik sahaja.......



0 comments:

Post a Comment