Wednesday, March 11, 2015

Academic Mini Transcript


semlm pg lah INED amik academic mini transcript nie...sesaja amik awal sebelm konvo coz nak apply keje apa yang patut dan dengan bahagian BMI mintak bukti habis belajar coz utk prosess penamatan biasiswa......



mula2 igatan aku at least transkrip nie dicetak lah dalam kertas keras ker.....at least ader corak2 uitm belakang tu ker.....letter head ker.....yerlah berbayar kot RM 1.00 bukan dpat free......yang luar biasa sikit sebb ader salinan diakui sah tu jer......yg lain sama jer mcm kertas A4 yang kat office nie.........rasa dulu2 dpat free jer kalo nk transkrip nie......just email kat UITM n dia akan email balik transkrip nie........tak derlah kene bayar bagai hahahahaha



yang menambahkan lagi geram minyak dengan tol dari putrajaya ker UITM Shah Alam lagi berganda2 harga dia dari nilai rege transkrip nie...........hahahahhaha

masa kitrag pg tak tahu pun boleh amik dah baucer buku.. al maklum lah dah habis sem  memg tak derlah nak buka2 website ined ker uitm nak tgk baucer buku dah boleh amik tak .....sekali masa tgh tunggu urusan transkrip tu baucer  buku dah lama keluar hahaha...........so kawn aku dapat lah amik baucer buku......aku jer tak boleh sebb KAD PELAJAR ntah mana2 aku letak........kene cari sampai jumpa nie kalo tak sayang tu RM 250 mcm2 buku boleh beli heheheh.........



15.3.2015 (Ahad) nie dirog buka so....misi mencari kad pelajar sampai jumpa!!! heheheh





0 comments:

Post a Comment