Thursday, March 19, 2015

Kopi O + Roti Sardin Bakar

Di tengahari buta yg sejuk............

kekadang agak kebusanan bila lunch nak makan benda yang sama kan..nak2 jenis cam aku nak ke cafe tu punya lah malas coz everyday always same menu.........grrr busan der...nak ke cafe or kedai2 luar malas jugak nak alihkan2 kereta maklum lah office dekat kompleks kerajaan persekutuan nie senang giler nak dapat parking *(tangan kat bahu mata ke atas).........hahahah.....tu pasal semua bila dah parking mondok situ jer sampai waktu balik.........tu lah rutin harian.....

so hari nie aku bawak sebuku roti + sardin setin, bawang, cili api .......semua jenis segera....tak der masak2 potong2 pastu lenyek.......mudah abc kenyang pun kenyang ....sedap lagi menyelerakan......hahahah

ditambah pulak dengan member offer kopi 434 .......kopi terbaik lah area johor..sini susah nak dapat kopi 434 tu hahahah.kalo kat perak belah husband aku kopi CHE NAH kopi fav family hahaha

kopi O panas...roti sardin panas.......2 orang makn sebuku roti hbs kau!! hahahah

gemuk kalo hari2 mcm nie..........hehehehe........


0 comments:

Post a Comment