Thursday, March 19, 2015

Langkah 1: Konvokesyen ke 82 katanya........

salam semua............

baru langkah 1 kekdahnya...tapi nerves + excited dia mcm dah nak pg ke langkah terakhir hahahahha.........mana tak excitednya bertahun nak habs kan......hahah tak perlah janji hbs kan bak kata org jgn tinggalkan separuh jalan........

igt lagi dulu setiap kali tukar sem baru, mesti terniat nak stop lah....mls nak sambung tup tup sedar2 hbs dah sem.........hahahah

LANGKAH 1 : KEMAS KINI MAKLUMAT GRADUAN


RM0.00:UITM: KONVO KE-82 MEI2015:PENTING!Layari segera http://konvokesyen.uitm.edu.my utk SEMAK & SAH maklumat peribadi anda sebelum 25/03/15.

(korang akan dpt msg cam nie selalunya dirog anta di nombor telefon memasing...melainkan korang tukar nombor pastu tak update kat student portal so msg tak akan diterima............kalo tak dpt msg nie korang boleh cek kat website)
 
cara-cara nak semak dan kemaskini maklumat graduan.....


1- tgk kat news di anjung....n berita dan pemberitahuan page 3.....tentatif graduan konvokesyen pastu tekan read more..........

2- lepas read more...dia akan keluar pengesahan maklumat peribadi........klik disini kemudian semak nama dan nombor kad pengenalan dan alamat terkini graduan.....n send.....tu jer langkah 1 pertama dia hehehe..........





maka akan terhasil lah slip seperti ini..................semakan sgt sgt penting coz scroll hanya akan diprint sekali sahaja....kalo salah means tanggung lah sendiri heheheheh.........

ok.....xoxoxo cant wait .......Hello Mei pliz come earlier (^_^)


3 comments:

Anonymous said...

knp bila tekan read more xkeluar mcm tu?

Miz Fieza said...

barangkali masalah dengan server kot......validate utk semakan until 25/3/2015 jer heheh

Anonymous said...

kalau semakan lewat dari tarikh mcm mana ye .??

Post a Comment