Wednesday, May 27, 2015

Tamat : Sidang Konvokesyen ke 82 (Sidang 8)

Alhamdulilah........syukur Alhamdulilah..........
 
 

nikmat penantian aku selama 5 tahun berakhir......full such a long long long journey hahaha.....but its ok.berbaloi2 .grad with first class degree kan..........adolah dari tak der.......*sambung next maybe nt kumpulkan dulu duit......minat tu ader nak sambung tapi kekangan kewangan menganggu akal fikiran....

Alhamdulilah sesgt everything goes very well............with my lucky number A39.....*of course im proud of myself kan......mana tak beranak pinak 3 janji dpt habs kan....terasa nikmat gitu!

sesi beratur nak masuk ke dewan.....dada tu dup dap dup dap..........antara barisan awal yg akan naik Zon A

lepas azab nervous lepas nie hahaha..............(lupa nak nak selfie dengan VC) hahahaha............bila dah sampai tempat duduk balik terus rasa nak berborak memanjang hahahah ...kenal tak kenal ckp jerlah depan belakang coz majoriti sebelah2 aku semua budak2 full time............bukan majoritlah tapi semua lah kecuali aku yg dak PJJ hahahahaha............

masa hari kejadian tu......aku dengan suben aku jer yg datang...yg lain tak der.....anak2 pun aku anta rumah pengasuh........so dia jerlah peneman aku castello sgt tau abg sado aku hehehe.............

banyak2 kawan aku yg sebatch masa daftar pjj tu.......nie sorang jerlah yg tinggal coz dia pun sama extend 2 sem hehehehe.........sekapal lah kitrog yg lain semua kira dah junior2 kitrg coz kami batch pertama EPJJ utk coz |OM| now dah tukar jadi BM..........yg lain2 semua dah konvo 2 sidang yg lepas........heheheh.........congrats to u izan......finally we made it!

oh lupa lagi sorang pijah........dia tak dpat datang coz masa konvo tulah dia bersalin.....so tak dapat lah join kami yg tinggal sebatch nie hehehe.............

acara wajib gitu......baling topi hahaha


bermula dari sem 6 aku hingga lah hbs..........nie lah kawan2 baru aku..kawan2 assgment aku..kawan2 gado aku........kawan2 copy paste......n kawan2 pas toyol masa dlm test hahahaha.............congrats to all of u (kak aini, zima, rina & of course to me) hehehehe

tamat lah episode duka lara aku dalam pjj nie...........tak der dah stress2 setiap hujung minggu ....nak fikir asgment.....test...quiz ...present ..final exam hahahahaha......now family time.......


alhamdulilah........hahah degree jer pun hahahahahah

cerita pasal rezeki dalam kerjaya pulak....apa2 bergantung kepada ketentuan-NYA .......aku cuma usaha...yg lain aku serah jer.......ada ...ada..tak der.......tak per coz dari awal aku daftar niat utama dulu adalah SESAJA MENGISI MASA LAPANG * time tu bujang.....tetiba tergatal awal hahahhaha sem 1 dah kawin hahahah..............

tapi Allah dah bagi aku rezeki yg awal lagi berharga..............IM PREGGY FOR FOURTH TIME hahahah..............*harap2 semuanya dipermudahkan 

my strength ...my hero.......my everything