Thursday, June 18, 2015

THE WORST SERVICE at Tom Yam Kung Ayer 8, Putrajaya

salam ramadham semua......

semoga ramadhan kali nie kita diberi kesempatan menyambutnya dengan penuh keberkatan dan diredhai...

disebbkan semalm (17.6.2015) aku cam agak rajin nak masak......so aku ajaklah laki aku pg makan luar kekonon esok dah puasa so nak makan luar lah mlam tu.........

ok aku sampai kedai tu dalam jam 7.00 malam ...pastu elok jer duduk org tu amik order........masa tu org tak derlah ramai biasa2 jer.....mcm terkawal lah orgnya ......meja pun tak penuh......biasa2 jer...

tapi nak cerita sakit hati sangat2 nie........sampai dekat kul 8 malam makan lah kiterg tak sampai lagi?
boleh pulak pelayan2 tu buat2 biasa jer.........mcm everything under control......aku pandang keliling.....ada 2 3 meja yg datang awal dari aku pun tak dpt makanan lagi? korang banyangkan lah bertapa lambat nyer service dia...
 
sebelah aku 2 meja bla.....tu yg datang lagi awal dari yg lain.......dapat air jer???
tak tahu lah aku nak cakap cam ner.........
 
tepat kul 8 makanan kiterg sampai tapi TAK SEMUA OKEY
yang datang dulu tomyam dengan nasi putih..........
selang 5 minit kailan baru sampai........pastu baru ayam goreng lemon tu..........
 
last2 tgk jam dah kul 8.15 dengan laki aku nak kejar sembyg terawih lagi.........so kitrg decide bla dari situ bayar mana makanan yg dapat jer......yg tak dapat kitrg cancel...........
(sotong black paper dengan nasi goreng thai)
 
nei belum masuk bulan puasa ......bayangkan kalo waktu berbuka ...aku rasa sempat lah org tu pg solat terawih dulu pastu balik baru makan hahahaha................nak bayangkan betapa lambtnya service tu hahahaha...
 
APA2 PUN MEMG TULAH FIRST N LAST KAMI PG.........
 
gambar ehsan google........
 

0 comments:

Post a Comment