Tuesday, August 18, 2015

JANGAN AMIK MUDAH KALO HIDUNG ATAU TELINGA ANAK BERBAU

JANGAN AMIK MUDAH KALO HIDUNG ANAK ANDA BERBAU....

Nie pengajran buat aq....hahaha.siyus nie first time buat aku...walaupun aku ada anak sedara lebih kurang 35 org n kitrog tinggal dekat kawasan kampung tak pernah lak jadi kat anak-anak sedara aku hahahaha......


let begin the story 1 weeks seblm tu harris selsema dgn jayanya...igtkan selsema biasa jer....just jumpa doc biasa n bagi ubt selsema cm biasa lah....doc tu pun ckp tak der apa2..selsema biasa. aku pun terus jerlah bagi ubat seperti aturan..

Masuk minggu kedua...dgn selsema xbaik dan mencurah2 dengan jayanya walaupun ubat dah nak habis sebotol lah........n mula timbul satu bau yg sgt mengagumkan, mengharumkan sampai kau boleh muntah hijau, kuning, merah hahahah ......sampai kau boleh melekat lah bau dia tu kat tekak hahahah....

Mlm tu kitrg tergerak hati nk suluh hidung dia... so memg nampk lah ada bendasing..jam 9.30 mlm bawk pg poliklinik I (bkn nama sebnr)..sebb poliklinik A kt presint 15 ramai sgt org...igtkan nk cept keluarkan..last2 jadi semakin rumit benda tu makin ke dalam...ya tuhan.

Last sekali kitrg decide tok refer pakar ent.....sekali....nie hasil dia...kapas tersumbt dihidung





Alhamdulillah berjaya dikeluarkan oleh pakar ent annur bangi...Semoga lepas nie segala bau2 tu hilang...

Terima kasih pakar ent an_nur...

Take note yee..kalo rasa pelik dgn anak anda bawk lah berjumpa yg pakar...tak kisahlah hidung ke telinga ke..atau mana2 part yg kecik2 lubang dia hahaha.....


papa......zareef, harraz & harris





bukan senang nak besarkan anak2.......mcm mana kita susah..macam tulah mak2 kita dulu susah............

#muhammadharrisazemstory
#secondsons

1 comments:

AsyElla said...

TQ. Nice sharing :D

http://asyella.blogspot.com/

Post a Comment