Thursday, September 17, 2015

Pengemar Ikan Patin Tempoyak (Bangi -Putrajaya)

As'Salam semua.

kali nie kita nak kongsi JJCM buat pengemar ikan patin .
aku sejujurnya kalo suh masak ikan nie memg tak lah........sebb bila tgk rupa n gaya ikan nie mcm kurang hensem sikit.........
tapi benda yg siap dimasak boleh pulak aku makan.........*itu gedik namanya!

THE BEST IKAN PATIN TEMPOYAK *setakat nie lah pada aku
coz nak pg ke PAHANG sana memg jauh lah sesgt hahahah
 
nie rasanya kali ke 3 kitorg pg dalam masa sebulan hahahahah*nampk tak kerajinan masak disitu hahahah 
 
gambar nie aku curi dari sumber googling......

 4 & 6, Jalan 8 / 36, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi 

harga dia pada aku sgt berpatutan ........ sepadan dengan jumlah pengambilan makanan jugak lah 
kalo banyk cashlah banyk hahah selalu kitrg makan kat situ below RM  50 jer....

HARGA IKAN PATIN BUAH
RM 24.00

HARGA IKAN PATIN SANGKAR
RM 12.00
 
part mana tu korang boleh pilih.....nak ekor ker....badan ker .kepala ker hahah
 
cam nie semangkuk : ikan patin buah.......
*kitrg suka part ekor tapi masa dtg ekor dah hbs ....kepala pun kepala lah hahahahah

kusyuk sgt jemah nie makan.............. hahahahahahahh







tgk dapat makan nie terus tak pandang kiri kanan...........persetankan apa yg ada......anak menangis pun sanggup bagi tab atau hpn nak suh diam seketika hahahahhah *tapi sebelum tu bagilah dirog makan kenyang2 dulu ........next baru mummy dengan papa dia melantak hahahah........

so most recommended ikan patin tempoyak...tak payah dah pergi sampai ke PAHANG kot2 ada yang mengidam or teringin hahahha...........makan kat sini sudah.......

PASTE IKAN PATIN TEMPOYAK ini pun ada dijual kat sini sekilo RM 30 rgt sahaja kot2 lah saper2 nak masak hehehehe..

3 comments:

Anonymous said...

Ada satu juga restoran pahang di putra kajang. Restoran dapur koi.. Patin dia pon best gak.. Ori katanya.. Harga mcm murah sikit jeee sedapp

Anonymous said...

Restoran dapur koi kt putra kajang da try tak? Ok jugak

Miz Fieza said...

Wah restoren dapur koi...ok..tq..next sy try nie hahaha...

Post a Comment